Pitti Uomo 106: een aantal highlights

Pitti Uomo 106: een aantal highlights

Mode neemt Florence over op Pitti Uomo 106. Een aantal aangekondigde highlights op een rij.

POLIMODA
Op 12 juni om 18.00 uur zal Polimoda haar “Afstudeershow 2024” presenteren bij Villa Palmieri. Opkomende ontwerpers van over de hele wereld zullen hun collecties tonen, waarbij diversiteit en inclusiviteit centraal staan, kenmerkend voor het kosmopolitische universum van de modeschool. Deelname is op uitnodiging.

IED Firenze: “Identiteit”

Tijdens Pitti Uomo onthult IED Firenze “Identiteit”, gemaakt door een speciaal team van IED-studenten geselecteerd uit Italië en het buitenland, onder curatie van de gerenommeerde modefotograaf en kunstenaar Michel Comte. “Identiteit” wordt gepresenteerd op 12 juni bij het voormalige Teatro dell’Oriuolo (perspreview om 11.30 uur / opening om 17.00 uur).

Istituto Marangoni Firenze: modeshow “De getuige”

Op 13 juni om 19.00 uur zal Istituto Marangoni Florence de modeshow “De Getuige” presenteren bij Palazzo Ximènes Panciatichi in Florence. De collecties van tien ontwerpers worden begeleid door performances en tentoonstellingen, waarbij een innovatieve kijk op de modeshow zelf wordt geboden.

Antony Morato: “The Sound of Unity” wedstrijd

Op 12 juni wordt in de Stazione Leopolda de winnaar van de wedstrijd “The Sound of Unity”, bedacht door Antony Morato, bekendgemaakt. Deze speciale avond wordt gehouden in aanwezigheid van projectambassadeurs – artistiek directeur Lele Sacchi en DJ Andrea Oliva – samen met een line-up van gasten die afwisselend achter de draaitafels zullen staan, evenals de finalisten van de wedstrijd.

Rinascente Firenze: Yellow Thursday in Rinascente

Rinascente Firenze op Piazza della Repubblica zal Yellow Thursday in Rinascente organiseren, een dag vol evenementen met als thema “Pitti Lemon”. Vanaf 8:30 uur op donderdag 13 juni zal het ToscaNino-terras op de 4e verdieping van Rinascente het Yellow Breakfast organiseren, gereserveerd voor pers en kopers. Later diezelfde dag, om 20:00 uur, zal Rinascente Firenze haar deuren openen voor de Yellow Shopping Night, een speciale avond van winkelen en entertainment.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0