Pour Vous Schoenmode wordt IQ Studio

TR 13_IQOnder het genot van verse cocktails en fijne beats werd op 16, 17 en 18 maart de opening van drie nieuwe winkels gevierd. Retailer Bas van Heeswijk, transformeerde zijn Pour Vous-winkels in Eindhoven, Schijndel en Oorschot om naar het nieuwe concept IQ Studio en is zeer te spreken over het resultaat. “Bij IQ Studio staan de schoenen nog altijd centraal, maar het concept is wel méér dan alleen schoenen. Het bruist van de creativiteit en beleving. Daarom hebben we ook voor de term ‘studio’ in de naam gekozen”, aldus de retailer.

In de mix

“In onze winkel willen we de klant een typisch huiskamergevoel meegeven. We brengen de consument op zijn gemak met lekkere drankjes en een goed gesprek. Daarnaast is het interieur echt anders; we zetten een mix van oude meubelen en betonelementen neer en gebruikten mooie, warme tinten als goud, groen, en okergeel.”

Bijzonder

De IQ Studio-merken zijn volgens Van Heeswijk ‘bijzonder en met een goede prijs/kwaliteitverhouding. “We brengen mooie producten met een goede pasvorm. Naast bekende merken, als Shabbies, Via Vai en Paul Green bieden we ook minder bekende labels. We zijn constant op zoek naar nieuwe, interessante merken die onze winkel nog specialer maken.”

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0