PREVIEW WOMEN: succesvolle modebeurs

PREVIEW WOMEN: succesvolle modebeurs

Maandag 16 januari was de eerste editie van PREVIEW WOMEN. Bezoekers konden in ongedwongen sfeer de nieuwste damescollecties van een mooi aanbod van merken bekijken. Dit alles op een overzichtelijke beursvloer met een eenduidig concept en presentatie voor elk merk. 

PREVIEW is sinds juli 2020 een nieuw initiatief van CAST in Nieuwegein in samenwerking met enthousiaste mode-agenturen. Inmiddels zijn er al drie succesvolle herenedities geweest en staat de vierde editie voor volgende week op de planning (23 januari 2023). Met het organiseren van deze mode ‘voorkijk’ dagen slaat CAST een nieuwe weg in om Nederlandse inkopers in de mode met nieuwe collecties te inspireren.

De eerste editie van PREVIEW WOMEN is zeer goed bezocht. Ook waren alle leveranciers en bezoekers zeer tevreden over het concept. “De organisatie, het bezoek en de sfeer die gecreëerd is, is allemaal boven verwachting geweest. Het was voor een hele goede beursdag”, aldus Kelly van Loud Agency. 

Oriënteren en inkopen onder het genot van een gratis hapje en drankje, iets waar bezoekers nog steeds verbaasd over blijven. Zo werden er in de middag heerlijke street food hapjes en prosecco uitgedeeld. Tussendoor konden bezoekers nog een leuke GIF maken in de photobooth. Vol nieuwe inspiratie gingen de bezoekers naar huis met een exclusieve goodiebag en een verse bos tulpen.

Foto: CAST

PREVIEW

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0