Red-Rag viert 10-jarig jubileum

Het is 10 jaar geleden dat het Nederlandse kinderschoenenmerk Red-Rag werd opgericht. Het merk bracht een brutale, onderscheidende lijn op de markt die niet alleen prikkelend en opvallend was en ook voldeed aan alle hoge eisen die er aan kinderschoenen worden gesteld: comfortabel, bijzonder sterk en een goede pasvorm.

De ontwerpers Red-Rag denken ‘out of the box’ en goed aan te voelen wat er in eigenwijze kinderen omgaat. Red-Rag bekijkt de wereld vanuit een stoere bril. In 2006 ontstond naast Red-Rag kids ook een lijn voor men & women. Deze lijn heeft na een kleurrijke start een flinke metamorfose ondergaan en kenmerkt zich momenteel als stoer en ongepolijst.

Acties
Tijdens een feestelijk persevent op woensdag 15 april ter ere van het 10 jarig jubileum kregen journalisten, bloggers en stylisten als eersten de kans een blik te werpen op wat ons na deze zomer aan schoenmode te wachten staat. Red-Rag zal ter gelegenheid van het jubileum gedurende het hele jaar unieke acties voor retailer en consument brengen.

www.redrag.nl

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0