Rehab Footwear & Bas Smit lanceren nieuwe sneaker

Rehab Footwear heeft samen met Bas Smit een nieuwe sneaker ontworpen. “Bij Rehab Footwear zijn we al een tijd trouwe volger van Bas Smit op Instagram. Zijn down-to-earth mentaliteit, vrolijke kijk op het leven en zijn gevoel voor humor passen helemaal bij ons,” aldus het bedrijf over de samenwerking.

“Tijdens de t-shirt actie met RUMAG benaderde Rehab Footwear mij om samen iets te doen,” vertelt Smit. “Na een eerste gesprek met eigenaar Jaco Flach bleek dat we een leuke klik hadden. Hij kende mijn vader nog vanuit zijn eerdere werk en had aan hem nog schoenen verkocht. Het leuke was dat we echt samen iets unieks konden gaan maken.” Smit is enthousiast over de nieuwe schoenen: “We hebben een geweldig mooie luxe zwarte sneaker gemaakt van hoogwaardige materialen en een super pasvorm met coole details die dichtbij mij staan.”

De nieuwe schoenen dienen tevens als kick off van de nieuwe Rehab sneakercollectie voor komend voorjaar. “Voor deze sneaker hebben we een compleet nieuwe zool ontwikkeld die is gemaakt van gerecycled rubber,” vertelt Jaco Flach. “Bas wilde een heel clean model met weinig lijnen. We hebben een mooie kwaliteit glad leer gebruikt en de voering is van super zacht hoogwaardig leer. Persoonlijke details maken het een echte Bas Smit sneaker.”

Een gouden Amsterdam Bracelet beeld doet dienst als veterplaatje. De schoen steunt hier het Emma Kinderziekenhuis AMC mee. 10 procent van de opbrengst zal dan ook ten goede komen aan het kinderziekenhuis. De schoenen worden in een gelimiteerde oplage van 100 paar voor dames en 100 paar voor heren gebracht.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0