Rudy Cloudt vertegenwoordigt s.Oliver Footwear

Per 1 november 2018 zal Rudy Cloudt de verkoopactiviteiten voor s.Oliver Footwear overnemen van Dennis de Boer, die als Head of Sales bij Roberto d’Angelo Shoes aan de slag is gegaan. Cloudt heeft verkoop- en product managementervaring opgedaan bij Bugatti, Gabor en camel active. De huidige s.Oliver showroom bij C.A.S.T. zal mede actief blijven voor de Nederlandse verkoopactiviteiten.

Cloudt is erg enthousiast over zijn nieuwe functie: “Met heel veel respect kan ik zeggen dat de cirkel voor mij nu rond is met het voortzetten van het s.Oliver Shoes Nederland agentuur. Rob Coolen maakte van s.Oliver een bekend merk en met zijn overlijden in 2011 ging een icoon voor de Nederlandse schoenenwereld, en voor mij een vriend verloren. Nu bijna 8 jaar later voelt het goed om het stokje over te nemen en samen met het vernieuwde design en marketing team aan de slag te gaan. Samen met de ondernemers creëren, samen geld verdienen en samen het merk laten floreren is mijn motto!”

Jens Westerheide, Sales Manager Noord West Europa, voegt daaraan toe: “Met Rudy’s schat aan ervaring gaan we ervan uit dat wij de ogen van de Nederlandse schoenenretailers gaan openen voor de commerciële mogelijkheden die s.Oliver biedt. Met onze vernieuwende dames- en herencollecties plus bijbehorende marketing support gaan wij zeker stappen zetten in de markt.”

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0