Sameva Benelux gaat in zee met Patrick van Dal voor herlancering Lotto Life en Lotto leggenda sneakers

Links Patrick van Dal rechts Dirk van Himst

In de jaren” 90 “was het Italiaanse schoenenmerk Lotto niet uit het modebeeld weg te denken. Iedereen denkt terug aan de gouden tijden van het Nederlands nationale team met Ruud Gullit als boegbeeld. Menig topsportlegendes waren het gezicht van Lotto zoals o.a. Boris Becker, Martina Navratilova, Thomas Muster, Paul Gascoigne, Franco Baresi, Marcos Cafu, Ronald en Frank de Boer, Clarence Seedorf en nog vele andere grote sterren… De Lotto leggenda sneakers met het kenmerkende logo komen begin augustus terug in Nederland “Dit merk past precies binnen het straatje van de huidige sneakertrends.”

Plaats veroveren op de markt
Agent Patrick van Dal vertelt dat Lotto Leggenda onlangs op de Off_South beurs in Amsterdam op maandag 8 juli de kick-off beleefde. “Iedereen stopte bij de stand waar de schoenen te zien waren. Het is toch een stukje herkenning: mensen hebben vroeger vaak al op de Lottoschoenen gelopen. En nu zijn ze er weer! Die enthousiaste reactie was precies waar we op gehoopt hadden.” Volgens Patrick past de herintroductie van het schoenenmerk goed bij de revival van de nineties binnen het modebeeld.

De herintroductie van het merk wordt begin augustus gestart vanuit Nieuwegein. Meer informatie: www.sameva.be Patrick van Dal 06 103 98 510

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0