Schoenservice Heine uitgeroepen tot Beste Schoenmakerij van Nederland

Schoenservice Heine uit Amstelveen heeft afgelopen weekend de titel van Schoenmakerij van Nederland gewonnen. De prijs werd uitgereikt tijdens het Schoenmakersdiner in hetVan der Valk Hotel in Vianen. Heine mag een jaar lang in een Skoda Citigo promotieauto rijden die voorzien is van zijn eigen logo.

De wedstrijd “De Beste Schoenmakerij van Nederland” is een initiatief van de Nederlandse Schoenmakers Vereniging. Er werden hoge eisen gesteld aan de deelnemers. De deelname aan de Vakwedstrijd voor de Schoenmakerij in de hoogste categorie was een verplicht onderdeel. Daarnaast moesten de deelnemers hun bedrijf presenteren door te omschrijven waarom zij de Beste Schoenmakerij van Nederland zouden moeten worden en een presentatie insturen van hun bedrijf, hun vakwerk en reclameactiviteiten.

Onderdeel van de verkiezing was tevens een onaangekondigd bezoek van de jury aan het bedrijf waarbij er gelet werd op inrichting en assortiment, interieur- en exterieur van de zaak, uitstraling van de ondernemer en zijn personeel, de kwaliteit van de dagelijkse reparatie, reclameactiviteiten in de zaak, onderhoud van de machines en werken volgens de drie praktijkrichtlijnen van het VASt-traject

De Winnaar
Schoenservice Heine is een familiebedrijf met een echte passie voor het schoenherstellen. De zaak is gevestigd in winkelcentrum Bankrashof in Amstelveen. Hans en Ilonka Heine hebben het bedrijf opgericht. Ook zoon Hans en dochter Hylke werken inmiddels mee binnen dit bedrijf. Dochter Lizette beheert de website.

De schoenmakerij is ingericht met warmrode machines met grijs en roestvrijstaal. Er is vooral ruimte gecreëerd voor de schoenreparatie zodat er meer schoenmakers tegelijk kunnen werken. Het bedrijf levert een prachtige kwaliteit waarbij de schoenen weer in originele staat worden hersteld. En hier zijn echt alle mogelijke machines en materialen voor aanwezig. Schoenservice Heine kent dan ook een wijdverbreide klantenkring. Behalve de schoenreparatie kunnen er ook maatschoenen worden gemaakt. Dit is de grote passie van Ilonka Heine. Daarnaast is er een bescheiden assortiment bijartikelen. Bijzonder is ook de uitgebreide wijze waarop de gerepareerde zolen kunnen worden gekleurd. Hiervoor heeft Schoenservice Heine speciale technieken in huis. De liefde voor het vak, het vakmanschap en de kwaliteit is hier volop aanwezig.

schoenservice heine

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0