Schuurman Schoenen sluit vijf van de acht Intersportwinkels

Het Twentse bedrijf Schuurman Schoenen stoot vijf van de acht Intersportwinkels af. Daartoe behoort onder andere de grote vestiging in Hengelo, die net als de Intersportwinkel in Doetinchem wordt verkocht aan de keten Intersport Twinsport. Schuurman Intersport in Zwolle is al gesloten en van de sportwinkel in Emmen gaan de deuren binnenkort op slot.

Jan Willem Juffer, directeur van Internetsport Nederland, kijkt positief naar de overname. “We hebben als Intersport en ondernemingen constructief met elkaar overlegd. Belangrijks is dat Intersport Twinsport een sterke partij is met een aantal Intersport-vestigingen, verspreid over Nederland. Door de overname blijft Intersport vertegenwoordigd in Hengelo en Doetinchem en dat is eveneens belangrijk voor de positie van de formule.”

Schuurman doet de Intersportwinkel in Soest over aan de huidige franchisenemer. Daardoor blijven in de loop van dit jaar alleen de Intersportvestigingen in Borculo, Maastricht en Beneden-Leeuwen nog onder de vleugels van Schuurman Schoenen.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0