Seminars op Expo Riva Schuh & Gardabags

Van 11 tot 14 januari vindt de 93ste editie plaats van Expo Riva Schuh & Gardabags, de schoenen- en lederwarenbeurs in Italië. Nieuw deze editie is een volgepakt programma seminars gericht op het analyseren van vernieuwingen in de modewereld vanuit verschillende perspectieven: van de duurzaamheid van de productieketen tot de zoektocht naar nieuwe trends en de inkoopervaring.

Enkele voorbeelden zijn een seminar op zaterdag 11 januari om 11:45 uur over de duurzaamheid van het productieproces in de mode- en lederwarenbranche. Deze seminar wordt geleid door Roberto Vago, directeur van Assomac,de nationale vereniging van Italiaanse constructeurs van productiemachines en accessoires voor schoenen, lederwaren en leerlooierijen, en Debora Rosciani, radiojournalist voor Radio 24 en de krant ‘il Sole 24 ore’. Een ander voorbeeld is een seminar op zondag 12 januari over Stock management door Enrico Cietta, CEO van Diomedea analyses.

Alle seminars, behalve de inauguratie van het evenement op zaterdagochtend, worden geïntroduceerd door Matteo Pasca, directeur van de AF Editions Group. Alle evenementen in dit programma zullen plaatsvinden in de multifunctionele Hangar-ruimte in hal D van het expositiecentrum Riva del Garda.

Meer informatie:  https://exporivaschuh.it/en

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0