September editie van TRED is uit

In deze september editie een verslag van ons bezoek aan FinnComfort in Haßfurt en een interview met Jens Wolter, die samen met zijn broer Ralf Wolter de leiding vormt van de Waldi Schuhfabrik GmbH. Het segment comfortable shoes komt uitgebreid aan bod met ara prominent op de cover. Wij spraken met o.a. Nick Snoeren/Gabor en Toon van Gorp/Solidus over beheersbaar inkopen en  positief vooruitkijken.  Mirjam Verkley van SHOES&NEWS en Bjorn Smit van Manexco geven aan hoe zij de start van het inkoopseizoen hebben ervaren.

In het artikel ‘Weg naar boven door slimme keuzes’ vertelt Gino van Ossel zijn visie over omnichannel, optichannel en andere optimale scenario’s voor de winkel. Verder vindt u vele nieuwe collecties en presentaties zoals van ara, Berkemann en Cosmos Comfort en uiteraard het laatste business en vakbeurzen nieuws. Veel leesplezier!

September editie van vakblad TRED nog niet ontvangen? Abonneren is geen nummer meer missen, en kan via deze link: https://www.vakbladtred.nl/nabestellen-tred/abonnement-tred/

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0