Shoe developer-opleiding van start

In 2018 gaat de nieuwe shoe developer-opleiding van start bij de Dutch School Academy. Het omvat een vierjarige MBO opleiding op niveau 4, waarbij studenten leren om het vakmanschap te combineren met de nieuwste technologie en daarna aan de slag kunnen als zelfstandig ondernemer of medewerker in de schoenenindustrie. De opleiding is ontstaan uit de groeiende vraag naar gespecialiseerd personeel in de schoenenbranche.

Lesprogramma
De Dutch Shoe Academy valt onder MBO Amersfoort en is onderdeel van de DHTA. Het lesprogramma omvat onder andere productontwikkeling; schoenkennis; anatomie; het vervaardigen, repareren en aanpassen van schoenen; vormgeven; ondernemerschap; en kennis van pasvorm, materiaal en machine. Tevens worden er gastcolleges gegeven door professionals en ondernemers uit de industrie.

Open avond
Aspirant-studenten kunnen zich aanmelden voor de open avond op donderdag 7 december, die tussen 18:00 en 21:00 plaats zal vinden bij DHTA op de St. Laurensdreef 22 te Utrecht. Meer informatie is te vinden op de website, www.dutchshoeacademy.nl.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0