Shoe Show & Shoes4Addicts iets rustiger dan voorgaande edities

De schoenenevents Shoe Show en Shoes4Addicts in Trade Mart Brussel, zijn succesvol verlopen. Maar liefst 135 schoenenexposanten vertegenwoordigden op beide events ruim 650 schoenmerken. In totaal trokken beide evenementen iets minder bezoekers dan voorgaande edities; het bezoekersaantal daalde met 3,6%.

Op zondag 22 en maandag 23 februari 2015 stelden de exposanten tijdens de Shoe Show in Trade Mart Brussels de nieuwe schoenencollecties voor aan de professionele bezoeker. Een 18-tal exposanten breidde het aanbod uit door hun merken voor te stellen in de zaal Brighton. Een reeks exposanten organiseerden speciale attenties in de showroom voor hun klanten. Daarnaast werden alle bezoekers en exposanten getrakteerd op een glaasje bubbels in de gangen ter gelegenheid van het veertigjarig bestaan van Trade Mart Brussels.

Op zondag 8 en maandag 9 maart konden de retailers terecht in Trade Mart Brussels voor het Shoes4Addicts event. Ter gelegenheid van de Internationale Vrouwendag op zondag 8 maart kregen alle dames een roos na hun bezoek aan Shoes4Addicts. Shoes4Addicts is het verlengstuk van de Shoe Show en biedt schoenendetailhandelaars de mogelijkheid om hun wintercollecties voor het seizoen 2015-2016 te kiezen.

www.trademart.be

IMG_5719

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0