SHOES 53045 bij Shoebaloo

Shoebaloo is de eerste fysieke winkel in Europa die het merk SHOES 53045 verkoopt. Vanaf 20 mei is de collectie te koop bij de flagshipstore van Shoebaloo aan het Koningsplein in Amsterdam. SHOES 53045, 53045 spelt het woord shoes ondersteboven, werd begin 2019 geïntroduceerd en is een radicaal nieuw concept in de schoenenwereld. Het, naar eigen zeggen, digital-native merk verstoort de luxe markt met zijn hightech sneakers met dubbele bubbel luchtzolen. Het merk werd ontwikkeld door de bekende Parijse schoenontwerper David Tourniaire-Beauciel.  Tourniaire-Beauciel ontwierp in de afgelopen 25 jaar iconische schoenen voor elk Frans top modehuis. Hij was onder andere verantwoordelijk voor het ontwerp van de populaire Balenciaga Triple S sneaker.

Beide SHOES 53045-drops zullen vanaf maandag 20 mei te koop zijn in de flagshipstore op het Koningsplein, met speciaal ingerichte etalages in zowel de heren- als dameswinkel. “We zijn er trots op dat Shoebaloo onze eerste retailpartner is geworden om ons merk in Europa te lanceren, omdat zij schoenen weten te verheffen tot kunstobjecten”, aldus Aurelia Ammour, CEO van SHOES 53045. “De sfeer van de winkel transporteert je naar een andere wereld. De winkel is de perfecte manier om de schoenen persoonlijk te ontdekken.”

De eerste drop van SHOES 53045’s, De Bump’Air, bestaat uit vier kleuren: klassiek wit en zwart, Flame (oranje) en Ice (blauwe accenten). De retailprijs ligt op €375,-.  De tweede drop, de Bump’Air Black Gothic is bezaaid met studs, spikes en kettingen en wordt verkocht voor €475,-. De Bump’Air is al gedragen en ge-Instagrammed door enkele van ‘s werelds meest stijlvolle influencers, waaronder supermodellen Gigi Hadid en Liu Wen.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0