SHOES DÜSSELDORF

De komende SHOES DÜSSELDORF opent van 28 tot 30 augustus zijn deuren, met meer dan 300 exposanten en meer dan 600 merken.  “Alle gerenommeerde Duitse en internationale merken zijn bij SHOES DÜSSELDORF vertegenwoordigd. Geen enkele andere handelsbeurs in Duitsland biedt een zo groot en gevarieerd aanbod. Of het nu vrouwen, mannen of kinderen zijn: de beste schoenen, tassen en accessoires kunt u in Düsseldorf vinden en bestellen” aldus gastvrouw en Igedo-directeur Ulrike Kähler.

Digitaal of analoog? SHOES DÜSSELDORF kan het allebei. “De belangrijkste boodschap voor ons allemaal is dat we elkaar weer live kunnen ontmoeten en ideeën kunnen uitwisselen”, zegt Ulrike Kähler en vertrouwt op een uitgebreid ondersteunend programma met boeiende lezingen en evenementen. Veel mode-informatie, vergezeld van praktische besteltips, is op de beurs beschikbaar, evenals de trendvoorspellingen die een blik in de verre toekomst wagen.

Een onmisbaar hoogtepunt voor sneakerfans is “SNEAKERS & SPEAKERS, II 22” op zondag 28.08.2022. Het thema van de tweede editie: Hoe is het gekomen dat de wereld van sneakers “een mannenwereld” is en hoe zou dit veranderd kunnen worden?

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0