Shoesme opent brandstore met Klabbers Schoenen

Beeld: Shoesme

Shoesme opent een vierde brandstore, ditmaal in samenwerking met Klabbers Schoenen. De eerste verkopen in de nieuwe Brandstore van Klabbers zijn nu al positief te noemen ondanks de recente opening en het warme weer, staat in een persbericht van Shoesme. Volgens Gaico Klabbers, eigenaar Klabbers Schoenen, trekt het concept een nieuwe doelgroep aan, waardoor veel nieuwe klanten worden getriggerd. Michiel Slaats, eigenaar Shoesme, vult aan: “Door met ervaren winkeliers, zoals Gaico Klabbers, deze samenwerking aan te gaan maak je snel, grote stappen op de vloer, en dat is wat we willen”.

Naast een uitgebreide collectie die staat gepresenteerd in de shop is er daarnaast een online webshop. Daarmee kan de consument kiezen, na eerst goed geadviseerd te zijn in de Shoesme shop, en met drop-shipment laten leveren. Slaats licht toe: “We hebben nu drie eigen winkels waarvan we er volgend seizoen nog eentje gaan omzetten naar een Brandshop in samenwerking met een klant. Onze andere twee winkels in Breda en Den Bosch blijven onze flagship stores. Zo houden we feeling met de markt om te laten zien dat het écht werkt. Onze verdere focus ligt vanaf nu op samenwerking met onze klanten en het uitbreiden van de 100% brandstores in samenwerking met bestaande Shoesme dealers.”

Begin dit jaar opende Shoesme met succes een brandstore in Heusden in samenwerking met Martijn Smits. Hier kan Shoesme al na drie seizoenen aantonen dat het werkt. Volgens Smits blijft de omzet groeien ten opzichte van de periode toen hij nog meerdere kinderschoenen merken verkocht.

De uitgebreide collectie, het interieur, en zelfs het weghalen van de oude voorraad aan het einde van het seizoen, zonder dat de klant hiervoor iets hoeft te investeren: dat is volgens Shoesme het nieuwe model voor de retail en bovendien bespaart het veel onnodige tijd en geld wanneer het proces is gestart. De klant kan zich volledig concentreren op de inkoop van mode, dames en heren schoenen en zo is er extra budget wat anders zou opgaan in de kinderschoenen inkoop.

Mocht u geïnteresseerd zijn geraakt en wilt u de mogelijkheden onderzoeken of u in aanmerking komt voor een Shoesme Brandstore, neem dan contact op met Guus@shoesme.nl / 06-42382828, of met Barbara@shoesme.nl / 06-39430804

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0