SIOUX Schuhe GmbH stelt Hoofd Buitenlandse Verkoop en Bedrijfsontwikkeling aan

SIOUX Schuhe GmbH stelt Hoofd Buitenlandse Verkoop en Bedrijfsontwikkeling aan

Met ingang van 1 augustus 2023 zal Norman Eichberg toetreden tot het verkoopteam van Sioux, waar hij de nieuw gecreëerde functie van Hoofd Buitenlandse Verkoop en Bedrijfsontwikkeling zal bekleden. Bovendien zal hij actief betrokken zijn bij het bestaande Sioux-collectieteam.

Eichberg, 42 jaar oud, heeft de afgelopen acht jaar in de verkoop gewerkt bij Peter Kaiser, meest recentelijk voor Duitsland en ook voor enkele andere landen. Van 2014 tot 2015, werkte Eichberg als verkoopvertegenwoordiger voor Sioux in Beieren (Zuid-Duitsland) en het oostelijke deel van Duitsland.

Lewin Berner, Algemeen Directeur van de Sioux Groep, reageert: “Na de Corona-periode hebben we ons in eerste instantie gericht op de D/A/CH-regio (Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland), de collectie geherstructureerd en daar zeer dynamisch uitgebreid. Momenteel zien we een grotere vraag naar ons merk internationaal en willen we onze verkoop daar verder optimaliseren. We zijn dan ook zeer verheugd dat we Norman Eichberg opnieuw hebben kunnen winnen”.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0