SKECHERS opent eerste store in België

Skechers winkelSKECHERS opent zaterdag 9 april haar eerste SKECHERS Store. De winkel in Wijnegem Shopping Center in België is de eerste winkel van de vijftien stores die het merk in de Benelux wil openen. Voor een state of the art winkelbeleving lieten de designers zich inspireren door de look & feel van moderne lofts en industriële winkels. De store weerspiegelt de kracht van SKECHERS door het gebruik van beton, baksteen, zichtbare metalen balken en diverse lichtaccenten, aldus het merk.

Op verschillende presentatietafels kunnen de diverse productcategorieën overzichtelijk en gegroepeerd gepresenteerd worden. Het gebruik van baksteen met houtaccenten creëert een warme en uitnodigende shopping ervaring: een harmonieuze balans van vintage styling en moderne esthetiek. Verwisselbare wandpanelen kunnen worden gebruikt om de diversiteit van het SKECHERS-assortiment te showen. Productinformatie en marketingafbeeldingen worden hierbij ook getoond.

“Onze eerste SKECHERS winkel in België weerspiegelt onze toewijding en vastberadenheid als marktleider in alle aspecten van de business”, zegt Maurice van Berkel, General Manager van SKECHERS Benelux. “Natuurlijk ook gezien het groeiende succes van het merk en de SKECHERS mono brand stores. SKECHERS wordt wereldwijd erkend als een leider in footwear design en marketing. Klanten waarderen hoe onze innovatieve nieuwe winkels de kracht van SKECHERS Lifestyle en SKECHERS Performance belichamen.”

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0