Skechers slaat handen ineen met Goodyear

Beeld: Skechers x Goodyear

Schoenenmerk Skechers USA, Inc start een samenwerking met The Goodyear Rubber & Tire Company. Diverse modellen binnen zowel de mannen-, vrouwen- als kinderlijn worden voorzien van zolen die gemaakt zijn met de nieuwe Goodyear rubbertechnologie.

“Deze samenwerking is een goed voorbeeld van twee vertrouwde merken die de krachten bundelen, om zo een hightech-product op de markt te brengen dat een meerwaarde biedt aan de consument,” zegt Michael Greenberg, president van Skechers. “We zullen verschillende modellen voorzien van Goodyear Performance zolen, die net dat beetje extra geven waar nodig. Of het nu gaat om een verbeterde stabiliteit bij het lopen, een uitstekende grip bij een gladde ondergrond op de werkplaats, of een betere bescherming tegen slijtage op het schoolplein. We verwachten dat dit initiatief positief wordt ontvangen door onze klanten. Voor hen zijn dergelijke innovaties een must in de comfortabele Skechers die ze kennen en waarderen.

“Goodyear werkt sinds de oprichting aan innovaties die consumenten de juiste high-performance banden aanbiedt. Diezelfde technologie gebruiken we nu ook, zodat consumenten ook via hun schoenen van deze innovatie kunnen profiteren,” aldus Christian Jurado, Global director licensed products bij Goodyear.

Het assortiment loopschoenen met de Goodyear Performance zolen, dat in eerste instantie bestond uit drie modellen uit de Skechers GOrun-collectie, omvat nu een breder aanbod loop- en wandelschoenen en zal ook in 2020 nog verder worden uitgebreid naar de categorieën sport-, trail- en werkschoenen voor zowel mannen, vrouwen als kinderen. De verschillende modellen van Skechers uitgerust met Goodyear Performance zolen zijn verkrijgbaar in de Skechers winkels, via www.skechers.com en bij geselecteerde verkooppartners.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0