Skechers versterkt salesteam in Benelux

AAEAAQAAAAAAAAY6AAAAJGY0ZTk1ZjdkLTJhYjItNGJkNC05MWY5LWFmOTVhOTYyMWIzNQSkechers versterkt het sales team met Ann Roelants. Roelant zal voornamelijk actief zijn in België en gaat actief meewerken om de stijgende vraag naar Skechers verder in goede banen te leiden. Ann voegt zich vanaf 1 september 2016 bij het Benelux-team. Ze was tot voor kort werkzaam als inkoper voor zowel sport als lifestyle bij Primo Stadion. Tevens verdiende ze haar sporen bij de Adidas Group voor Reebok, waar zij verschillende functies uitoefende, van accountmanager tot product- en salesmanager.

 

Roelants is blij met haar nieuwe functie. “Als klant was ik reeds overtuigd van het partnership dat door Skechers wordt aangeboden”, zegt ze. “Dat Skechers de nummer twee is in Amerika, in combinatie met de enorme groei en potentie in Europa en de Benelux zorgde voor de wil om ‘erin te vliegen’.”

Volgens Maurice van Berkel past Roelants goed binnen de organisatie. “Met Ann hebben we een bewezen kracht uit de schoenen- en sporthandel binnengehaald. Ze heeft ervaring aan beide kanten van de tafel en is de ideale persoon om haar ervaring aan de klanten mee te geven. Dit past perfect binnen de strategie van Skechers, waar partnership al jaren hoog in het vaandel staat.”

Ann Roelants is te bereiken op het nummer 0032 (0) 497 77 07 06 en op het e-mailadres annr@eu.skechers.com.

 

 

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0