Source Fashion 2024: verdubbeling van exposanten

Source Fashion 2024: verdubbeling van exposanten

De groeiende vraag naar verantwoorde inkoop toont geen tekenen van vertraging, aangezien Source Fashion opnieuw uitbreidt voor de volgende editie met een toename van 50% in exposanten, tot meer dan 320 van over de hele wereld.

Source Fashion vindt plaats van 18 tot 20 februari in Olympia London.

Wat Source Fashion uniek maakt, is dat elke exposant is geauditeerd om duurzaamheid en transparantie als kernwaarden van hun bedrijfsmodel te waarborgen. De aankomende show verenigt fabrikanten uit het Verenigd Koninkrijk, India, Portugal, Turkije, Madagaskar, China, Sri Lanka, Nepal, Peru, de Filipijnen, Ethiopië en nog veel meer. Ook maken fabrikanten uit Mongolië, Litouwen en Tunesië hun debuut.

Suzanne Ellingham van Source Fashion zegt: “Source Fashion in februari 2024 markeert een opwindend moment in de geschiedenis van de show, terwijl we blijven groeien en uitbreiden. Bezoekers zullen enthousiast zijn over de kwaliteit, diversiteit en variëteit van producenten en fabrikanten van over de hele wereld. Van hoogwaardige gebreide kleding, luxe wollen breisels, leer, denim en meer, in sectoren zoals stoffen, accessoires, sportkleding, kledingfabrikanten, verpakkingen, garens, afwerkingen en inrichting.

Source Fashion verbindt wereldwijde fabrikanten en leveranciers met inkopers die zekerheid willen hebben dat elk gesprek kan leiden tot het creëren van nieuwe assortimenten. Het is de poort naar de detailhandel voor fabrikanten en leveranciers van over de hele wereld, met alles, van grondstoffen, stoffen, afwerkingen en verpakkingen tot contractfabrikanten met in-house ontwerpdiensten, op een opwindende locatie om nieuwe assortimenten tot leven te brengen.

De show in juli 2023 verwelkomde enkele van de grootste namen in de detailhandel, waaronder John Lewis, H&M, Burberry en vele anderen, die op verkenning gingen en inkochten bij de diverse mix van geauditeerde exposanten van Source Fashion.

Bron: Source Fashion

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0