STREETVIEW: nieuw platform voor Young Fashion bij CAST

STREETVIEW: nieuw platform voor Young Fashion bij CAST

Op 29 januari 2024 introduceert CAST de eerste editie van het STREETVIEW-event, een B2B-platform gericht op het groeiende ‘leisure’ wear-segment binnen het young fashion domein. CAST, bekend om zijn laagdrempelige en op product gefocuste evenementen, speelt in op de trend van young fashion, nu ook in fysieke winkels steeds prominenter aanwezig. Het event biedt een vernieuwend en verbindend concept binnen het totale fashionaanbod van CAST.

Marijn Verschure van CAST benadrukt de opkomst van young fashion in het leisure segment als een snelgroeiend fenomeen. STREETVIEW voegt een frisse dynamiek toe aan het bestaande evenementenportfolio van CAST, waarmee het nu een complete modekalender voor inkopers samenstelt.

Enkele namen hebben zich al ingeschreven voor STREETVIEW, waaronder Quotrell, Equalité, Malelions, Black Bananas, BALR, Wrong Friends, Björn Borg, Cruyff, Off The Pitch, Rellix, AB Lifestyle, en Project X Paris. Inschrijvingen staan open voor alle merken, en geïnteresseerde deelnemers kunnen zich aanmelden via de speciale website www.cast.nl/streetview.

Bron: CAST

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0