Superfit is terug

 In Businessnieuws

Superfit is terug op de Nederlandse markt. Sinds 1 januari is Arthur Koot hier te lande verantwoordelijk voor het kinderschoenenmerk. Hij vertelt: “Superfit moet na jarenlange afwezigheid weer vanaf nul opgebouwd worden in Nederland, dus toen deze kans voorbij kwam om een hoogwaardig kwaliteitsmerk in de markt te zetten, ben ik het avontuur aangegaan.”

 

Uitstekende kwaliteit

Superfit kinderschoenen zijn van een uitstekende kwaliteit en in Duitsland een begrip, geeft Arthur Koot aan. “Daar is het merk marktleider. In Nederland is het niet meer heel erg bekend door de lange afwezigheid en daar moet dus verandering in komen. Het zijn kinderschoenen met een uitstekende commerciële prijsstelling van oerdegelijke kwaliteit en met een perfecte pasvorm. Bovendien wordt er veel Gore-Tex gebruikt waardoor ze lekker allround bruikbaar zijn en tegen een stootje kunnen. Bijzonder is ook dat ze leverbaar zijn in wijdte-maten, waardoor je van de eerste stapjes tot aan de pubertijd je kinderen de juiste schoenen kunt geven. Ze worden dan ook niet voor niets hoog aangeslagen door kinderartsen” Hij besluit: “Onze showroom is sinds half januari in gebruik, dus winkeliers zijn van harte welkom in showroom nummer 364 in CAST Nieuwegein.”

 

Oerlemans Kinderschoenen

In Leiden is Oerlemans Kinderschoenen een van de verkooppunten van het eerste uur. Ronald Oerlemans, de derde generatie kinderschoenspecialist in het familiebedrijf, vertelt: “Wij zijn heel tevreden met Superfit. Destijds is mijn vader gestart met het merk. Dat is nu pakweg 18-19 jaar geleden. Daarvoor hadden we Elefanten, maar toen dat van de markt verdween, is er gezocht naar een goede opvolger en die vonden we in Superfit. De prijs/kwaliteitverhouding is uitstekend en door het gebruik van Gore-Tex in de schoenen zijn ze lekker breed inzetbaar. Bovendien hebben we eigenlijk nog nooit een structurele klacht gekregen over de schoenen, daar zijn ze best uniek in.” Dat Superfit nu weer terug is in Nederland vindt Ronald Oerlemans dan ook prettig: “Sinds het van de Nederlandse markt verdween reden we ieder seizoen naar Duitsland om in te kopen. Nu is het terug en ik hoop dat Arthur  samen met Superfit in staat is om het merk nog wat meer af te stemmen op de Nederlandse markt. Niet de hele collectie is namelijk geschikt voor Nederland.” Oerlemans Kinderschoenen is een echte pasvormwinkel  en verkoopt vooral goede schoenen voor opgroeiende kinderen. “We hebben uiteraard ook wel wat slippers en laarsjes, maar de nadruk ligt echt op pasvormschoenen, dat is toch 80% van onze verkoop. En de Superfit schoenen bevallen zowel ons als de kinderen prima. Want uiteindelijk bepalen kinderen tegenwoordig welke schoenen ze willen hebben en die blijken te kiezen voor Superfit.  Dat gaat echt perfect. Ze zien er goed uit en de pasvorm is uitstekend. Eigenlijk kun je stellen dat als een kind eenmaal Superfit heeft gedragen, ze nooit meer iets anders willen. We hebben dan ook veel vaste klanten die ieder half jaar voor Superfit terugkomen.”

Recent Posts
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt
0