Tamaris Duitslands’ populairste moderetailer

Tamaris Store Krefeld_AußenfassadeEen duidelijk profiel en een duidelijke focus op de doelgroep maken van Tamaris Duitslands meest populaire moderetailer in het textiel- en schoenensegment. Dat blijkt uit het jaarlijkse consumentenonderzoek uitgevoerd door OC & C Strategy Consultants. 26.000 consumenten vulden de vragenlijst in. In totaal werden 95 Duitse retailers beoordeeld.

Volgens Tamaris-oprichter Horst Wortmann zijn servicegerichtheid en klanttevredenheid belangrijke elementen in het concept waarmee Tamaris klanten aan zich probeert te binden. In zijn ogen is het dan ook de kwaliteit van het merk waarom klanten terugkomen en niet het product. Tamaris zegt die kwaliteit te combineren met trendexpertise wat een brede collectie oplevert met een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Alle klanten die de afgelopen drie maanden een Tamariswinkel bezochten werd gevraagd hun oordeel over de retailer te geven. Hoewel voor consumenten het product de belangrijkste focus blijft, bleek uit de enquête dat een aangename winkelervaring, een goede collectie en verkoopadviezen steeds belangrijker worden in de winkelkeuze.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0