Tielen Agenturen nieuwe agent Rohde

Na een turbulente periode is pantoffelfabrikant Rohde overgenomen de de Condor Group uit Italië. De groep wees Arjen Tielen aan om agent te worden van Rohde in Nederland, die daarvoor samen met zijn vrouw Jacqueline een agentschap oprichtte onder de naam ‘Tielen Agenturen’.

Tielen werkte eerder reeds als vertegenwoordiger bij Rhode. “Die bekendheid met het merk is een groot voordeel. De klanten van Rohde kennen mij en ik ken hen. Ik weet hoe trouw onze klanten zijn en welke teleurstellingen ze hebben gehad rondom onze leveringen. Ik wil ze hiervoor heel graag belonen door ze de service, kwaliteit en betrouwbaarheid terug te geven die ze van Rohde gewend zijn,” aldus Tielen.

Het afhandelen van lopende financiële kwesties heeft volgens Tielen de hoogste prioriteit. “Dat is op dit moment het belangrijkste, maar ook het moeilijkste. De Condor Group geeft aan dat zij niet verantwoordelijk zijn voor de ontstane financiële situatie. Ik ben dus zeer beperkt in de middelen om klanten tegemoet te komen. Het enige wat ik kan doen is contact opnemen met de zogenaamde ‘Rechtsanwaltsgesellschaft’ van Rohde: Schultze & Braun. Dat is dan ook wat ik deze klanten adviseer.”

De showroom in C.A.S.T. blijft behouden. Retailers kunnen daar vanaf augustus de nieuwe zomercollectie bekijken, die naast de vertrouwde items uitgebreid wordt met items die gericht zijn op een jongere doelgroep.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0