Voorbereiding TRED 50 BESTE in volle gang

We bereiden ons voor op alweer de 5e editie van TRED 50 BESTE: een lijst van de vijftig beste schoenenzaken van Nederland. Fabrikanten, leveranciers en agenten stemmen de komende weken op de winkels die zich volgens hen positief weten te onderscheiden. Het resultaat? Een prachtige dwarsdoorsnede van alles wat de schoenenbranche te bieden heeft: van grote spelers met landelijke tv-reclame tot kleine innovatieve ondernemers en degelijke familiebedrijven.

Werkwijze
Onze vijftig winnaars worden geselecteerd vanuit top 10-lijstjes van diverse partijen uit de schoenenbranche. Winkels die op nummer 1 terecht komen krijgen tien punten en winkels die op nummer 10 terecht komen krijgen één punt. Zo ontstaat er vanzelf een ranglijst, waarvan we de vijftig beste publiceren. Winkels ontvangen een ster voor ieder jaar dat zij reeds eerder in de 50 BESTE te vinden waren. Welke partijen er precies hebben ingezonden en welke schoenenwinkels zij in hun top 10 hebben geplaatst is vertrouwelijk.

Vijftig winnaars
De winkels in de 50 BESTE-lijst worden bewust op alfabetische volgorde gepubliceerd om de retailers evenveel eer te gunnen. De TRED 50 BESTE is geen ranglijst waarbij er maar één de beste kan zijn, maar juist een waardering van het ondernemerschap van al deze ondernemers die zich – ieder op hun eigen manier – weten te onderscheiden. Met de onderscheiding kunnen de winnaars lokaal de publiciteit opzoeken en een positieve stimulans aan hun business geven. Zij kunnen hiermee aan hun klanten laten zien dat hun winkel één van de 50 BESTE is.

U kunt via deze link de uitslag van 2019 bekijken.

Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0