TRED presenteert 50 beste schoenenzaken in Nederland

50BesteTREDkleinIn de komende editie presenteert Vakblad TRED de 50 BESTE 2016; een lijst van de vijftig beste schoenenzaken in Nederland. De lijst werd samengesteld op basis van inzendingen van diverse partijen uit de schoenenbranche, zoals fabrikanten, leveranciers en agenten. Het resultaat: een lijst met schoenenzaken die zich op hun eigen manier onderscheiden. En in een sector waarvoor de economische opleving grillig verloopt, is het goed om zo’n positief signaal eens extra te benadrukken.

Bij deze verkiezing van de 50 beste schoenenwinkels van Nederland gaat het niet alleen om retailers die de grootste orders plaatsen, maar vooral om ondernemers die zich op meerdere vlakken positief onderscheiden. Denk hierbij aan innovatief ondernemerschap, ludieke acties, sterke online activiteiten, originele klantenbenadering, goed betalingsgedrag, aandacht voor training en opleiding, maatschappelijk verantwoord ondernemerschap of ‘gewoon’ een bijzonder mooi winkelinterieur.

De redactie van Vakblad TRED ontving ontzettend veel inzendingen vanuit de branche, met enthousiaste motivaties en opmerkingen. Uit alle reacties bleek dat retailers hart voor de zaak hebben, met passie ondernemen en bovendien vernieuwend durven te zijn. De partijen die werden benaderd, wilden graag meewerken om dit positieve signaal naar buiten te brengen.

Het overzicht van de 50 beste schoenenzaken vindt u hier: https://www.vakbladtred.nl/tred-50-beste/

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0