United Foot agent voor Koel4Kids

Koel4KidsUnited Foot heeft sinds 15 juni jl. het agentuur voor Koel4Kids verworven. Het Nederlandse kinderschoenenmerk werd in september 2006 opgericht met als doel verfrissende, kwalitatief hoogwaardige en toch betaalbare kinderschoenen te introduceren. Vanaf juni 2016 worden de schoenen exclusief vervaardigd door Liago Lda in Portugal.

Achter Koel4Kids staat een creatief team met jarenlange ervaring in de kinderschoenensector. Zij streven naar het vervaardigen van trendy, handgemaakte schoenen, van echt leer met zolen van rubber en synthetisch crêpe, met als doel zo veel mogelijk kinderen op mooie, verantwoorde schoenen te laten opgroeien.

United Foot noemt Koel4Kids “een mooi Nederlands merk, en al vele jaren op de markt met goede doorverkopen”. Vanaf 15 augustus is de nieuwe collectie van het merk te zien naast de merken Camel Active en Rondinella in C.A.S.T. – Nieuwegein, showroom 458 op de tweede verdieping.

Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Perry van Eeuwijk, 06 – 5252 1960 of per e-mail: perry@koel4kids.nl

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0