Unlimited Footwear Group lanceert duurzaam schoenenmerk Shuguru

Beeld Shuguru via Unlimited Footwear Group

De Unlimited Footwear Group introduceert een nieuw duurzaam schoenenmerk genaamd Shuguru. De collecties zijn gepositioneerd in het middensegment en de eerste collectie wordt vanaf herfst/winter 2020 op de markt gebracht.

Shuguru bestaat uit twee productgroepen. De eerste groep focust op hergebruik van plastic afvalmateriaal, geheel geproduceerd volgens de eisen van de Global Recycling Standard. Daarnaast introduceert Shuguru een biologisch afbreekbare productgroep waarbij ze streven naar een volledig bio-degradable collectie voor zowel dames als heren gebruik makende van onder andere organic cotton en chroomvrij gecertificeerd leer.

Met Shuguru wordt de focus op verantwoord ondernemen en de steeds toenemende duurzame doelstelling verder uitgebreid. De Shuguru collectie wordt kracht bijgezet door een partnerschap aangegaan met de Trees for All Foundation, een Nederlandse organisatie die zich richt op duurzame bosbouwprojecten in het binnen- en buitenland. Unlimited Footwear Group zal samen met Trees for All en Staatsbosbeheer een bedrijfsbos aanleggen.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0