Van Bommel gaat eigen webshop toelichten

van bommelVan Bommel gaat de opening van een eigen webshop toelichten. Retailers waarmee het merk samenwerkt zijn uitgenodigd voor een speciale bijeenkomst die donderdag 26 november plaatsvindt in de schoenenfabriek van Van Bommel in Moergestel.

Van Bommel maakte in oktober bekend dat het begin volgend jaar een webshop gaat openen. Na die bekendmaking kreeg het merk veel kritiek te verwerken van winkeliers, die het een zorgwekkende stap vinden. Zij kregen bijval van Jan Meerman, voorzitter van INretail, die de wijze waarop Van Bommel de plannen presenteerde van een bedenkelijk niveau vond.

Pepijn van Bommel verwacht dat de soep niet zo heet gegeten wordt als hij wordt opgediend. Hij ziet ook mogelijkheden waarbij retailers van de webshop kunnen profiteren, liet hij in gesprek met Twinklemagazine weten. “Retailers kunnen straks op hun winkelvloer ook het hele assortiment uit onze b2c-webshop aanbieden. Ze hoeven geen nee te verkopen als iemand binnenkomt die een specifiek paar Van Bommel-schoenen zoekt. Dat laatste gebeurt steeds vaker, weten we.”

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0