Van den Asssem werkt als eerste schoenenwinkel in Nederland met Payconiq

Van den Assem is de eerste schoenenwinkel in Nederland waar klanten hun aankopen met een smartphone kunnen afrekenen door Payconiq te gebruiken. Met de Payconiq-app worden online QR-codes gescand, waarna er een akkoord op de betaling kan worden gegeven door middel van een vingerafdruk of een pincode.

“Schoenen verkopen is een serieuze finesse,” aldus Berry van den Assem, directeur-eigenaar van de gelijknamige winkel. “Het gaat echter niet alleen om de juiste collectie, maar ook het bieden van een totale beleving. En ook consumentenbehoeften ontwikkelen continu. Daarom zijn we zo trots dat we de eerste schoenenwinkel zijn waar je met je smartphone via Payconiq kunt afrekenen. Dat is de toekomst.”

Op de website van Van den Assem kan men vanaf nu betalen door een QR-code te scannen met hun smartphone tijdens het afrekenproces. Hiervoor wordt samengewerkt met Buckaroo, de Payment Service Provider voor verschillende webwinkels. Guido Vermeent, CEO van Payconiq: “We zijn blij dat door de goede samenwerking met Buckaroo we bij een mooie omnichannel retailer als Van den Assem betalingen met Payconiq aan kunnen bieden. Wij kijken uit naar de verdere uitrol van Payconiq, zowel online als in fysieke winkelpunten.”

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0