Van Drunen Schoenfabriek rolt Stockbase uit

Van DrunenVan Drunen Schoenfabriek, bekend van de merken Durea en GIJS, heeft naast een real-time voorraadcheck met de eigen backoffice (ERP) ook de orderstroom gedigitaliseerd. Daarmee is het bedrijf voor voorraad en orders volledig geïntegreerd met Stockbase. Zij gaat het concept nu uitrollen in de markt.

Schoenretailers kunnen vanaf nu via hun eigen e-commercekanaal de collecties van Durea en GIJS te presenteren en daarmee de conversie te verhogen, zowel online als instore. Bestellingen uit de vrije voorraad worden rechtstreeks geplaatst in de backoffice (ERP) van Durea en GIJS.

Van Drunen garandeert daarmee een betrouwbare en snelle uitlevering. Zowel B2B-levering als dropshipments worden door het bedrijf ondersteund. Voor een aansluiting wordt het digitaliseren van de orderstroom ook als voorwaarde gesteld.

Stockbase is mede ontstaan op initiatief van fashionretailers. Zij delen de visie dat leveranciers en retailers in fashion door samenwerking hun verkoopkansen kunnen maximaliseren.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0