VanHaren opent winkel op Antwerpse Meir

Zaterdag 14 september 2019 opent vanHaren een nieuwe winkel in de grootste winkelstraat van Antwerpen: de Meir. Het is de 15e Belgische vestiging van vanHaren en met 850 m² meteen de grootste in België. De winkel biedt niet alleen een uitgebreid assortiment, maar wil ook inzetten op een unieke beleving. Er is een sportcorner van 150 m² met inspiratie-eilanden van grote sportmerken als Nike en adidas, een interactieve kinderhoek en een koffiecorner, schrijft Retaildetail.

Voor vanHaren is de winkel op de Meir “de kers op de taart van een reeds succesvolle Belgische expansie. We merken dat de Belgische consument gecharmeerd is door onze modieuze collecties en kwaliteit aan lage prijzen. We kijken er dan ook naar uit om op 14 september de deuren van onze ‘shoe heaven’ te openen in een multiculturele en trendy winkelstad als Antwerpen”, aldus directeur Krein Bons in een persbericht.

In het Antwerpse filiaal wil vanHaren ook zijn nieuwe omnichannelconcept testen: schoenen die normaal alleen in de webshop te vinden zijn, staan in de winkel gepresenteerd en kunnen ter plaatse gepast en besteld worden. Verder maken iPads en schermen het mogelijk om ook online te shoppen in de winkel. Online en offline vloeien hier dus naadloos in elkaar over.

Het Nederlandse vanHaren is onderdeel van de Duitse Deichmann-groep. Het concern verkocht vorig jaar 178 miljoen paar schoenen, goed voor een netto-omzet van vijf miljard euro.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0