vanHaren wint Gouden Koe 2016

De Gouden Koe 2016 is donderdagavond 8 december toegekend aan vanHaren. Krein Bons en Joost van Disseldorp, die al twintig jaar samen de directie van de schoenenketen vormen, namen de onderscheiding in ontvangst.

“vanHaren heeft zich in een snel veranderende markt met nieuwe, veelal buitenlandse spelers, niet alleen staande weten te houden, maar realiseerde jaarlijks een hogere omzet”, concludeert de jury in haar rapport. “Daartoe zijn consumentenwensen centraal gesteld, evenals de visie dat vriendelijke en service bereide medewerkers een grote invloed hebben op het resultaat. Scherpe prijzen waren al standaard, maar vanHaren heeft, onder andere door de totale winkelsfeer te upgraden, de kwaliteitsperceptie vergroot. Tijdig is ingespeeld op onlineverkoop en nieuwe media. Openheid en samenwerking zijn eveneens pijlers voor toekomstig succes. Dit maakt vanHaren terecht winnaar van De Gouden Koe 2016.”

De Gouden Koe is een prijs van Schoenen en Leder Sociëteit de Langstraat (SeLL), die jaarlijks wordt uitgereikt aan een persoon of onderneming die zich jarenlang verdienstelijk heeft gemaakt voor de Nederlandse schoen- en ledenbranche.

Het feestelijke evenement vond plaats in het SLEM gebouw in Waalwijk. De avond werd volgens SeLL voorzitter Harold van Genderen met veel spontaniteit begeleid door entrepreneur, cabaretière, presentatrice en schrijfster Karin Bruers. Tijdens de avond kondigde Van Genderen aan dat hij op de algemene ledenvergadering in januari zijn voorzitterstaken zal overdragen aan Albert Haan en Joep Hamburg.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0