Verbouwing en verhuizing voor Wieten schoencomfort Zwolle

Jullie gaan toch niet weg?’ Die vraag kreeg Pieter Wieten, eigenaar van Wieten Schoencomfort de afgelopen weken vaak. Niets is minder waar. Het familiebedrijf aan de Diezerkade gaat een grote verbouwing tegemoet.

Leegverkoop
De leegverkoop is inmiddels gestart en de aanbiedingen worden steeds scherper. “Alles moet weg, want we willen zo min mogelijk meenemen naar de nieuwe locatie.” Binnenkort verhuist de zesde generatie Wieten naar een tijdelijk pand. ”De locatie blijft nog even spannend, maar we blijven in de buurt.” Eerst verhuizen, dan verbouwen en vervolgens weer verhuizen. Dat is het plan. Het pand tegenover de Zwolse gracht wordt namelijk helemaal gesloopt. De schoenenwinkel krijgt een nieuwe indeling. “We komen straks nog beter terug”, vertelt Wieten enthousiast. ”We willen onze klanten blijven verrassen: met mooie, duurzame schoencollecties en nu met deze nieuwe ontwikkelingen.”

Liefde voor schoenen
Bij Wieten hebben ze liefde voor schoenen. ”We verkopen alleen ambacht, massaproducten komen de winkel niet in.” Je vindt er comfortabele schoenen van verschillende Nederlandse merken zoals Van Bommel, Durea, Gijs en Chris Verschuren, maar ook het Duitse merk Meindl en het Italiaanse Harris. Zwollenaren weten de schoenenzaak al ruim vijftig jaar goed te vinden. “We hebben een trouwe klantenkring”, aldus Wieten. De service blijft ondanks de coronacrisis hetzelfde. “Het is niet minder, het is anders. Ook op afstand kun je een goed advies geven.”

Bron & beeld: Indebuurt Zwolle

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0