Overzicht: verbouwingen en verhuizingen binnen C.A.S.T.

Ook dit seizoen is er in C.A.S.T. aardig verbouwd en verhuisd. Zo is BrandMarc verhuisd naar de volledig vernieuwde showroom 400. Deze showroom is op niveau 2 in de blauwe hoek te vinden. Satorisan is van zijn pop-up showroom op de vleugel verhuisd naar de pop-up showroom in de blauwe hoek. Reinders Schoenagenturen heeft zijn pop-up showroom ingeruild voor een permanente showroom op niveau 1, 373/rood, waarin hij samenwerkt met Arthur Straeter. My Sweet Shoe is vanuit hoek blauw naar de pop-up showroom in hoek groen op de vleugel, niveau 2 verhuisd. De Twins & Trackstyle (040 blauw/0)  is volledig verbouwd en zij starten dit inkoopseizoen fris vanuit hun showroom. Ook de showrooms van Bobell, Kipling en Little David zijn volledig in een nieuw jasje gestoken.

Buiten deze verbouwingen en interne verhuizingen, verwelkomt C.A.S.T.  dit seizoen GIJS (094 niv.0/groen), Hooijer Wellness (093 niv.0/groen),  Lelli Kelli (pop-up, niv.2/groen), Vanneste Lifestyle Group (pop-up, niv.2/blauw) Shoes and News (471, niv.2/groen) en VADO (608, niv.3/groen) als nieuwe exposanten in C.A.S.T.. Daarnaast is de eerste confectieleverancier die zich vestigt in C.A.S.T. een feit: mannenmodelabel British Indigo heeft intrek genomen in showroom 433 niveau 2/rood.

Callaghan, Chadis, Crocs, District 83, Euro-Holland, Forza Footwear, Kickers, Made to Impress, Nypak en Shoes on Stage hebben C.A.S.T. verlaten. De nieuwe catalogus met alle gegevens van de exposanten in C.A.S.T. verschijnt op maandag 9 februari.

www.cast.nl

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0