Verkiezing De Gouden Koe 2016

gouden koe 2015Jaarlijks reikt de Schoenen en Leder Sociëteit de Langstraat (SeLL) De Gouden Koe uit aan een persoon of onderneming die zich jarenlang verdienstelijk heeft gemaakt voor de Nederlandse schoen- en ledenbranche. Dit jaar vindt dit feestelijke evenement plaats op 8 december in het SLEM gebouw in Waalwijk.

De jury van De Gouden Koe bestaat uit Hans van Dijk (eigenaar modehuis Van Dijk Waalwijk), Charles Bergmans (kunstenaar en schoenontwerper), William (Boy) Habraken, ondernemer, schrijver en collectioneur (museum Shoes or no shoes) en Geert Slaats, designer en entrepreneur Grotesk schoenen. Juryvoorzitter is Ellis Frans (journalist en oud-hoofdredacteur van het brancheblad Schoenvisie en kunstverzamelaar).

De uitreiking wordt omlijst met een bijzonder programma. Zo wordt de avond gepresenteerd door ‘een landelijk, van tv, zeer bekende cabaretière’. Voor de pauze biedt SeLL een ‘gevarieerd programma’. Na de pauze volgt de uitreiking. Wie de uitreiking wil bijwonen kan zich aanmelding via de website www.SelldeLangstraat.nl.

Foto: Vorig jaar ging De Gouden Koe naar Panos Mytaros van ECCO Leather.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0