Verkoop Altra Cosa naar Italiaanse Calzaturificio Criss Artigianato

Tini de Munnik van De Munnik Schoenen is stopt met de directe verkoop van Altra Cosa. Met ingang van het nieuwe winterseizoen 2015/16 heeft Calzaturificio Criss Artigianato Italiano srl, producent van het merk Majora, het merk Altra Cosa van de Munnik Schoenen BV overgenomen. Cristian Copponi, de commerciële man van Calzaturfificio Criss, zal de verkoop voor Noord Europa op zich gaan nemen. De Munnik zal hem daar deze winter nog bij begeleiden.

Het grootste gedeelte van de Altra Cosa collectie werd al een aantal jaren geproduceerd door deze fabrikant. Het bedrijf werd zes jaar geleden overgenomen door 6 jonge ondernemers. Het bedrijf werd in de loop der jaren een aantal keer met flinke tegenslagen geconfronteerd, maar de jonge ondernemers wisten hun vechtlust te behouden.

Tini de Munnik is door Calzaturificio Criss verzocht om de nieuwe collectie van Altra Cosa en Majora verder te gaan ontwikkelen. “Ik ben hier ontzettend blij mee, omdat dit voor mij altijd het mooiste gedeelte van het hele traject is geweest en dit voor mij meer voelt als hobby dan werk. Door een prettige en nauwe samenwerking met een leestenfabrikant kan ik mijn aandacht nog meer fixeren op pasvorm en comfort. Door deze ontwikkeling is het voor mij van groot belang feeling te blijven houden met de Nederlandse markt en hiervoor zal ik nog regelmatig winkels blijven bezoeken en in contact blijven met de klant”, aldus De Munnik. De collecties zullen op 22, 23 en 24 januari op een feestelijke manier worden getoond in de KCN Tower in Nieuwegien. Daarnaast zal de collectie te zien zijn op de Euroscarpa Salons Wearboom op 11 en 12 maart in Hoog-Bijgaarden.

altracosa_01

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0