Vrouwelijk verfijnde CAPRICE-collectie

Vrouwelijk verfijnde CAPRICE-collectie

De nieuwe CAPRICE lente/zomer 2024-collectie overtuigt met vrouwelijke verfijning en sportieve lichtheid. Deze collectie is bijzonder veelzijdig en creëert een harmonieus evenwicht tussen elegantie en nonchalance. Het is een perfecte verhouding tussen comfort en functionaliteit. Met verleidelijke pasteltonen en levendige kleurnuances is de nieuwe collectie subtiel en expressief tegelijk.

DE STIJLEN

Veelzijdige elegantie vormt de rode draad van de collectie. Sandalen krijgen een nieuw uiterlijk wanneer ze bijvoorbeeld met sierlijke en fijn gevlochten bandjes zijn uitgerust. Ook de hak krijgt een modieuze update in de nieuwe collectie: van de asymmetrische blokhak tot de fijne queeny heel of kitten heel. De stijlvolle vorm- en hoogtevarianten zijn niet alleen een optische verrijking, maar brengen ook een zekere mate van comfort en gemak met zich mee. Ballerina’s vieren daarnaast hun welverdiende comeback in de mode; in een klassieke stijl, speels of juist met een sportieve look. De van lichte en flexibele zolen voorziene sneakers en sportieve sandalen met een los voetbed blijven bovendien belangrijk in de nieuwe CAPRICE-collectie.

MATERIALEN & ACCESSOIRES

CAPRICE realiseert met de nieuwe collectie een prachtige samensmelting van leer en details. Zo worden gedetailleerde mesh-leercombinaties gebruikt in zowel elegante als sportieve modellen, en verfijnde raffia-materialen in combinatie met zacht leer creëren een nieuw beeld. Fijn leer van hoge kwaliteit vormt daarbij het hart van de nieuwe CAPRICE-collectie. Het gebruik van het karakteristieke hertenleer is verder uitgebreid en biedt net dat extra beetje comfort.

DE KLEURENWERELD

Qua kleurenwereld ligt de nadruk op zachte pasteldromen & expressieve helderheid. Die nemen je mee in een subtiel en vrouwelijk palet van poederachtige pastelkleuren waarbij neutrale crème- en beigetinten langs elkaar heen vloeien. Warme en verfrissende kleuren zoals turkoois, roze en maïsgeel zorgen daarbij voor een compleet kleurbeeld. Metallic kleuren zoals goud en zilvertinten zijn eveneens veelzijdig ingezet in de nieuwe collectie.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0