VV Agenturen verandert naam in Cucina di Moda

1_Cucina di ModaVV Agenturen is van naam veranderd. Voortaan gaat het verder als Cucina di Moda. “De oude naam schepte soms verwarring in verstaanbaarheid en in wat het uitstraalde”, zegt Laurens Vincent. “Cucina di Moda hadden we al gedeponeerd als handelsnaam en omdat deze meer overeenkomt met waar we voor staan, hebben we besloten om hem te gaan voeren.”

Het team bestaat naast Laurens Vincent uit Astrid van Verseveld, die het kinderschoenenmerk Ricosta vertegenwoordigt en de binnendienst behartigt. Gert-Jan Vlach is verantwoordelijk voor MARC Shoes en het merk Regarde le Ciel, en Janna Zwart vertegenwoordigt Högl en Softwaves.

“Aan de keukentafel ontstaan de mooiste verhalen en grootste ideeën”, zegt Vincent. “Die warmte wilden we graag in onze showroom 082 in C.A.S.T. brengen. Vandaar dat daar nu een grote keukentafel staat waaraan we op een ontspannen manier met klanten kunnen praten, een kopje koffie kunnen drinken en de collectie kunnen doornemen.” Högl heeft in C.A.S.T. een eigen showroom: 103.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0