Waldläufer wint Gouden Schoen, zilver voor DL Sport

Op maandag 25 februari 2019 werden tijdens de Buy&Bloom de Gouden en Zilveren Schoen 2018 uitgereikt op het middenplein op C.A.S.T. Special guest Marc Morelli opende op de uitreiking met een goochelshow, waarna hij samen met Dette van Heeswijk en Dennis Beute van ANWR-Garant de winnaars bekend maakte. De leden van de retailserviceorganisatie kenden de Gouden Schoen dit jaar toe aan Waldläufer. Het team van Vekemans Agenturen, Erik, Moniek en Bianca, nam de prijs in ontvangst. Jolanda en Anton van Antonio Due Shoe werden op het podium uitgenodigd om de Zilveren Schoen voor DL Sport aan te nemen.

Dette van Heeswijk vertelde over DL Sport: “Het uit het Italiaanse Monte San Petrangeli afkomstige merk heeft het afgelopen jaar een enorme groei doorgemaakt onder onze leden. Zij komen met hun modellen met een sportieve designer uitstraling, een fijne pasvorm en uitneembare binnenzool tegemoet aan de grote vraag uit de markt.”

De winnaar van de Gouden Schoen, Waldläufer, scoorde hoog op criteria als ‘goede afverkoop voor de opruiming, marketing ondersteuning (zowel online als offline), voorraden op de juiste modellen, correcte en tijdige levering en de beste after sales die je je als winkelier maar kan wensen.’ Erik Vekemans reageerde enthousiast; “Ik ben enorm trots op deze geweldige prijs en bedank iedereen die op ons gestemd heeft. Voor dit jaar heb ik een leuke actie in petto met het winnende model. Ik nodig iedereen uit om de Gouden Schoen bij ons te komen bekijken en je te laten informeren over onze actie.”

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0