Webshop VIA VAI shoes moet ook dealers ondersteunen

viavaiVIA VAI shoes komt in het najaar van 2016 met een nieuwe website inclusief een webshop. Volgens Managing Director Ruud Pessers moet die ook dealers gaan ondersteunen. Via een Tabletshop krijgt een consument in de winkel toegang tot de gehele voorraad. Als het gewenste artikel niet op voorraad is in de winkel, kan dit direct online besteld worden en bij de consument thuis worden bezorgd.

Dealers kunnen zich ook aansluiten bij Stockbase: een online platform waarbij VIA VAI shoes de voorraad beschikbaar stelt aan de webshop van haar dealers. Beide tools komen ook terug in de Storelocator, waarbij de consument de dichtstbijzijnde dealer kan vinden, kan zien of de winkel beschikt over de volledige collectie, of het webshop heeft en of er instore-bestellingen geplaatst kunnen worden via de Tabletshop.

VIA VAI shoes zegt met de nieuwe mogelijkheden tegemoet te komen aan de veranderende wensen van de consument. “Het doel is om de consument te informeren en inspireren en te laten zien dat de gehele collectie bij iedere VIA VAI-dealer beschikbaar is”, aldus Pessers, die zegt het spanningsveld tussen online en de fysieke winkel te begrijpen. “De keuze om onze ideeën voor de toekomst nu al met onze dealers te delen past bij ons als merk. Kleine of grote partijen; wij bieden iedere partner de ondersteuning die hij nodig heeft en willen gezamenlijk deuren openen naar nieuwe mogelijkheden.”

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0