Wendy Klinkhamer agent voor Miz Mooz

WenMiz Moozdy Klinkhamer wordt de Nederlandse agent voor het Amerikaanse schoenenmerk Miz Mooz. Klinkhamer gaat het agentschap combineren met haar andere activiteiten. Sinds 2007 runt zij de kledingwinkel Funky Bizznizz in Eindhoven. Verder is ze als sales account werkzaam voor Melt65 dat onder meer het Spaanse duurzame kledingmerk Skunkfunk voert.

Miz Mooz begon in 2001 als een klein merk dat schoenen leverde aan enkele boutiqueshops in New York. Al snel kreeg telefoontjes van retailers die het merk ook wilde verkopen. Uitgangspunt voor Miz Mooz is dat mode en comfort goed samen kunnen gaan. Voor het merk gaat functie boven vorm. De schoenen kenmerken zich door een vintage styling, met de hand afgewerkt leer en aparte details.

Klinkhamer noemt Miz Mooz een mooi merk. Zij zal de komende tijd dan ook veel op pad zijn om de herfst/wintercollectie 2016/17 onder de aandacht te brengen. Wie geïnteresseerd is in een presentatie kan contact opnemen via telefoon: 040 – 236 65 10 of per e-mail: wendy@funkybizznizz.nl.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0