Wieten schoencomfort 55 jaar

Wieten Schoencomfort in Zwolle viert haar 55ste verjaardag. De redactie van TRED sprak met eigenaar Pieter Wieten over het succes van de winkel. Wieten vertegenwoordigt de vijfde generatie van de familie die sinds 1964 vanuit het pand aan de Diezerkade kwaliteitsschoenen verkoopt. Hoewel Wieten in eerste instantie koos voor een carrière in de automobielbranche, won zijn nieuwsgierigheid naar het familiebedrijf. In 1993 nam hij de schoenenzaak van zijn ouders over. Over het succes van de schoenenwinkel vertelt Wieten: “Wij gaan niet mee met de massa maar blinken uit op een ouderwetse manier,“ Voor Wieten blijft de nadruk liggen op service, vakkennis en kwaliteit. Naast een breed assortiment en de mogelijkheid tot maatwerk, onder de noemer Schoenen op Maat voor Wieten en in samenwerking met het Nederlandse merk Chris Verschuren, is de persoonlijke aanpak nog steeds de onderscheidende factor voor Wieten Schoencomfort.

In de toekomst blijft Wieten graag samenwerken met de merken die hij met enige exclusiviteit aan zijn klanten kan aanbieden. Over de ontwikkelingen in zijn segment geeft Wieten aan zeker ruimte te zien voor het aanbod van maatwerk in damesschoenen, als ook luxe damessandalen met voetbed.

De collecties dames- en herenschoenen, laarzen en pantoffels van Wieten Schoencomfort zijn van hoogwaardige kwaliteit en de schoencomfortwinkel biedt sinds jaar en dag een grote variatie in wijdtematen. In 2016 en 2018 werd Wieten nog genomineerd voor de TRED 50 BESTE: de lijst van de vijftig beste schoenenzaken van Nederland.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0