Wisseling in leiding Wortmann-Groep

Wortmann BeiningOprichter-aandeelhouder Horst Wortmann draagt op 31 mei de operationele leiding van de Wortmann-Groep over aan zijn neef Jens Beining. Beining is al enige jaren persoonlijk aansprakelijke vennoot van de firma en als aangewezen opvolger lid van een vierkoppig team, dat hij in de toekomst zal voorzitten. Volgens Wortmann garandeert de langjarige en succesvolle samenwerking in de top de continuïteit, de verdere ontwikkeling en groei van de groep.

Horst Wortmann vierde 8 mei zijn 75e verjaardag. Ook al trekt hij zich nu terug uit de operationele leiding voor alle dochterbedrijven, blijft hij bij de ondernemingsgroep betrokken. Als persoonlijk aansprakelijke vennoot en directeur van de Wortmann Schuh-Holding KG, zal hij zich in het bijzonder met de strategische organisatie van de groep bezighouden.

Bovendien is hij als stichtingsvoorzitter van de in 2013 opgezette ‘Wortmann Stiftung’ (Wortmann Stichting) actief. Deze familiestichting houdt wezenlijke aandelen in de Wortmann-groep en treedt via de stichtingsraad op als verbindingsschakel tussen de familievennoten en de directie. Naast deze activiteiten wil Horst Wortmann zich ook verder wijden aan zijn onroerend goedprojecten, waaronder de ‘Werreterrassen’ op het voormalige terrein van het militaire ziekenhuis in Detmold.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0