Glashorst 94
3925 BV Scherpenzeel, Nederland
T: +31 33 2771714
F: +31 33 2774495
E: info@wsbinterieurbouw.nl

WSB Interieurbouw

Winkelontwerp en winkelinrichting voor een schoenenwinkel

Het winkelontwerp en de winkelinrichting voor een schoenenwinkel vragen om een doordacht design. WSB is gespecialiseerd in design voor retail. Wij maken van uw schoenenwinkel een commercieel succes. Hiervoor vertalen we gevoelens en emoties naar een winkelontwerp dat daar slim op inspeelt. We creëren beleving door middel van de juiste winkelinrichting, bijvoorbeeld om het assortiment in uw schoenenwinkel zo overtuigend mogelijk te presenteren.

We zijn gespecialiseerd in winkelontwerp en winkelinrichting, daarnaast hebben we een goede kennis van menselijke (onbewuste) motivaties. We houden trends in winkelinrichting in invloedrijke steden als New York, Parijs en Berlijn goed in de gaten en zijn zowel nationaal als internationaal toonaangevend binnen de interieurbouw voor schoenenwinkels. Wij verzorgen de winkelinrichting voor retailketens binnen de schoenenbranche, bijvoorbeeld voor Piedro en Gabor.

Schoenenwinkel renoveren

Het renoveren van een schoenenwinkel zorgt voor een nieuwe beleving. We behouden de sterke elementen van een cash cow en maken het tegelijkertijd een rising star door de sfeer te verfrissen of up-to-date te maken. Ziet de winkel er in principe nog goed uit, maar kan het winkelontwerp of de winkelinrichting van de schoenenwinkel wel een renovatie gebruiken? Dat is waar we met onze klanten in gesprek gaan, we zorgen voor vernieuwing zonder de krachtige elementen uit het bestaande concept overboord te gooien.

Neemt u het met uw schoenenwinkel op tegen de grote concurrenten of kijkt u terug op investeringen die hun waarde helaas niet hebben opgebracht? Wij kunnen u zelfs op een beperkte locatie en met een bescheiden budget goed van dienst zijn. We denken commercieel met u mee en creëren een maximaal effect door middel van een geslaagde winkelrenovatie. We renoveren schoenenwinkels en zorgen voor een nieuw winkelontwerp of een andere winkelinrichting die er het maximale uit haalt. We dragen bij aan mooie omzetcijfers op basis van relatief lage kosten. Op die manier kunnen we een brede groep opdrachtgevers van dienst zijn met winkelontwerp en winkelinrichting voor schoenenwinkels.

Retail design en Winkelrenovatie door de specialist

Het gaat uiteindelijk om de beleving in de schoenenwinkel. Wij combineren passie, vorm en materialisatie tot een uniek concept dat een commercieel aantrekkelijke compositie oplevert. De afgelopen 5 jaar hebben we tal van concepten in schoenenwinkels gerealiseerd in zowel Nederland, België, Duitsland, Luxemburg en Frankrijk.

In de schoenenbranche werkt o.a. voor: Shuz, Dungelmann Schoenen, Munnichs, De Splenter, Torenbeek Schoenen, van den Mosselaar Schoenen, Smit Schoenen, Bronkhorst Schoenen, Nobach Podologie en Schoenen, Kort Shoes, Piedro, Intersport en veel andere specialisten.

We zijn gespecialiseerd in het industriële productieproces dat naadloos aansluit op onze commerciële inzichten. We beschikken over eigen architecten, bouwkundig tekenaars, projectbegeleiders, meubelmakers, spuiters, fineerders en monteurs. We zijn sterk in ontwerp en overtuiging, zodat u kunt rekenen op een geslaagd winkelontwerp en een winkelinrichting die succes oplevert.

Zin in een inspirerend gesprek of meer documentatie aanvragen? Neem contact met WSB op: +31 33 2771714, we horen graag van u. Of kijk op onze website: www.wsbinterieurbouw.nl/schoenen/ voor de laatste trends en projecten in de schoenenbranche.

Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0