Yves Carter Studios naar Sincere Group

Beeld: Sincere Group – Yves Carter Studios

Sincere Group heeft het Nederlandse sneaker label Yves Carter Studios toegevoegd aan zijn portfolio. Dat meldt het merk aan Vakblad TRED. Per direct zal Sincere Group, onder leiding van Michel van der Linden, Patrick Heus en Anoukh Quist, de vertegenwoordiging op zich nemen.

Na de oprichting 4 jaar geleden is Yves Carter klaar voor de volgende stap: verdere expansie in Nederland, maar vooral ook in het buitenland. Binnen Nederland werkt het merk al succesvol samen met premium men’s fashion stores. Daarnaast wordt het momenteel vertegenwoordigd in België en Duitsland. Yves Carter Studios en Sincere Group zullen nauw gaan samenwerken om het merk op een hoogwaardige manier uit te bouwen op zowel Nederlandse bodem als ook middels uitbreiding naar meerdere landen binnen Europa.

Sincere Group vertegenwoordigt naast Replay voor Nederland verschillende, voornamelijk Italiaanse merken binnen het hogere menswear segment. Momenteel zijn zij doelbewust bezig dit aandeel binnen het portfolio significant uit te breiden. “Yves Carter Studios past perfect bij de missie en waarden van Sincere Group, namelijk het bieden van een mooi, contemporary en kwalitatief hoogwaardig product voor een fair price. Wij kijken uit naar een langdurige samenwerking en zijn ervan overtuigd dat we samen met Yves Carter Studios het label tot een internationaal succes kunnen maken,” aldus het persbericht.

Voor de naar eigen zeggen minimalistische maar tijdloze sneakers gebruikt het label hoogwaardig Italiaanse leer in combinatie met het kenmerkende handgestikte vakmanschap van Portugal. “Experimenteren, vakmanschap en fusion” zijn de kenmerken van de collecties van het Nederlandse sneaker merk.  Elk paar Yves Carter Studios schoenen is in eigen huis ontworpen en is in beperkte oplage gemaakt. Meer informatie over het label vindt u op www.yvescarter.com.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0