Zandbergen Footwear nieuwe licentiehouder Brunotti Footwear

Beeld: Brunotti via Zandbergen Footwear

Zandbergen Footwear wordt de nieuwe licentiehouder van Brunotti Footwear. Dat meldt Zandbergen Footwear aan Vakblad TRED. Zandbergen Footwear zal met ingang van zomer 2020 de ontwikkeling, productie en distributie van Brunotti Footwear voor de Benelux en Duitsland van Brunotti overnemen.

Beide partijen werkten afgelopen maanden al samen op het gebied van ontwikkeling en productie. Dit beviel dusdanig goed, dat dit nu resulteert in de uitgifte van een nieuwe Footwear licentie. Zandbergen Footwear is een bedrijf met een rijke historie en veel ervaring en expertise in de schoenenbranche en zegt alles in huis te hebben om Brunotti Footwear verder uit te kunnen bouwen.

De door Brunotti ingeslagen weg, met de focus op ontwikkelen van en kwalitatieve hoogwaardige commerciële sport- casual collectie voor A-distributie, zal bij Zandbergen Footwear worden voortgezet. Zandbergen Footwear is klaar voor het nieuwe verkoopseizoen: op de achtergrond is er de afgelopen maanden al hard gewerkt aan de nieuwe zomer 2020 collectie. Brunotti Footwear/LDS bv zal de geplaatste winter-orderportefeuille uitleveren en de gebruikelijk service hierop verlenen.

Brunotti Footwear levert zelf de geplaatste winter orderportefeuille nog uit. Voorverkoop zomer 2020 zal Zandbergen Footwear voor zijn rekening nemen. Neem contact op met Albert Zandbergen via 06-30444510 of a.zandbergen@zandbergen-footwear.nl en Jeroen Drenth via 06-11362303 of j.drenth@zandbergen-footwear.nl. De Brunotti Footwear showroom in C.A.S.T. Nieuwegein is inmiddels verhuisd naar die van Zandbergen: Blauw, Niveau 1, showroom 364.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0